|
| ^Te Puedo Escuchar^ [Ana] | |
| | Autor | Mesaj |
---|
PerronitaMorena Presidenta
Numarul mesajelor : 17305 Data de inscriere : 19/04/2009 Varsta : 31 Localizare : En El Mundo De Los Suenos
| Subiect: ^Te Puedo Escuchar^ [Ana] Vin Aug 13, 2010 5:26 am | |
| Deci sa ma prezint... Ma numesc Dumitru Ana Maria,am 17 ani,si sunt din Ploiesti,jud.Prahova,deci orasul nu e nush ce frumusete...dar ma incanta ca este un oras dragut. Despre mine: Sunt bruneta,dar culoarea naturala a parului este saten-castaniu,ochi caprui,de statura medie-nu foarte inalta,sunt o fata curajoasa,puternica,prietenoasa,inteligenta,ordonata,comunicativa[eu detest dezordinea],frumoasa[ma laud acum,sunt multe fete frumoase,dar ma consider o fata frumoasa],nu am fitze cum au alte fete increzute,sunt o fata simpla caruia ii place sa se distreze,caruia ii place sa traiasca viata,rebela,cateodata imi place sa vb vulgar si sa injur...sunt o pers. care este dispusa sa ajute pe cei nevoiasi si cei care au nevoie de o mana de ajutor.Am cateva defecte:cateodata exagerez din nimicuri,ma enervez si ma supar repede...si am probleme sa sanatate,dar eu fiind o fata curajoasa sui puternica am putut sa ma tin pe picioare si sa nu las ca boala sa ma invinga si datorita faptului ca parintii mei au fost alturi de mn de cand eram mica,am ramas cu suferinta in mine[am o parapareza picior stang,si probl cu auzul[o hipoacuzie medie ureche stg],va rog sa nu ma judecati gresit pt ca sunt asa,dar am suflet mare si bun,sunt un om normal] La capitolul baieti stau putin cam nasol,dar trebuie sa am rabdare...automat ce imi place un baiat si la care incep sa tin pun suflet,ma deprima. Alte lucruri despre mine:sunt zodia Gemeni,sunt nascuta pe 21 iunie 1993,ora 5 dupa amiaza,am ascendent in Rac.Culorile meke preferate sunt roz,rosu,albastru si alb,mai alles culorile ft deschise.Anotimpul meu preferat este vara,pt ca este este ft hot.Pasiunile mele sunt pictura,actoria,muzica si putin lectura,dar cea mai mare pasiune sunt forumurile. Imi place sa ascult muzica,sa ma distrez si sa dansez, sa ma pozez,sa ma privesc in oglinda,sa ma plimb cu prietenele mele prin parc,sa stau ore in sir pe messenger,sa vizionez filme de gen comedie si actiune,mai putin de groaza! Nu imi place sa mi se interzica sa stau pe messenger sau la Tv,sa ma enerveze cineva,sa fiu mintita si nu imi plac oamenii falsi! Nu pot sa traiesc fara: my computer,my mobilephone si fara prietena mea cea mai buna Iuly[my sis] Staruri preferate:Maite,Dulce Maria,Ucker,Poncho si Christian[RBD],dar idolul meu este Maite-reprezinta pt mn un model de viata.,soy traumada por MayCandy y Uckerroni. Alte staruri:Demi Lovato,Joe Jonas,Shakira,Selena Gomez,Belinda,Andra,Elena Gheorghe. O poza cu mine
Ultima editare efectuata de catre PerronitaMorena in Lun Oct 25, 2010 11:13 pm, editata de 1 ori | |
| | | PerronitaMorena Presidenta
Numarul mesajelor : 17305 Data de inscriere : 19/04/2009 Varsta : 31 Localizare : En El Mundo De Los Suenos
| Subiect: Re: ^Te Puedo Escuchar^ [Ana] Vin Aug 13, 2010 5:33 am | |
| Mis poemas [1] Sufletul meu Sunt goala in suflet, mult amarata, foarte nefericita. Nu sunt indiferenta si totusi ma doare, Crezi ca eu nu am suflet? Crezi ca eu nu pot iubi? Sufletul meu… E de cele mai multe ori plin de amaraciune, Nu stie sa gaseasca calea spre libertatea de a alege... _____________________________________________ Nu mai stiu ce vreau… Vreau... dar, nici eu nu mai stiu ce vreau... Astept... nu mai stiu de ce astept, sau pe cine? M-am saturat de asteptari lungi si dese, M-am saturat sa plang, M-am saturat sa adorm singura, doar cu gandul la tine... Ma trezesc in fiecare dimineata cu o speranta, Daca ma intrebi ce sper, n-as putea sa-ti raspund, Eu nu stiu ce sper... __________________________________________ ADIO! Totul a inceput atunci... Te-am lasat,sa ma cuceresti, sa ma iubesti din nou am acceptat . Te lasam sa-mi spui vrute si nevrute... Imi indulceai inima si-mi alintai sufletul. Si acum imi pare rau, Sufletul meu e ranit Nu stiu daca se va vindeca Dar privirea si inima ta, Vor ramane mereu in amintirea mea. Adio , voi pastra amintirea ta, Chiar daca ma doare! ______________________________ Nu te-am uitat Cand ma trezesc... Imi aduc din nou aminte Te-am alungat , dar te-am pastrat Stiu...m-am jucat!!! Acum totul e pustiu in inima mea. Acum nu mai exist pentru tine. Acum totul e inchis intr-o cutie. Dar acolo undeva Tu vei exista Pentru totdeauna. Inapoi nu voi mai da. _____________________________________ Ma minti frumos Ma minti frumos… Si cu zambetul pe buze, imi sfasii inima, Simt durere... nu stiu, nu inteleg de ce nu pot spune nu. Te caut adanc in vise, Caut franturi de sentimente, Caut gesturi de tandrete, Caut soaptele fierbinti, As vrea sa-ti vorbesc, dar, fara cuvinte… Te caut in rasarituri, Soptesc numele tau, ard in tacere... | |
| Subiect: Re: ^Te Puedo Escuchar^ [Ana] Vin Aug 13, 2010 5:39 am | |
| Mis Poemas [2] De ce oare? De ce oare eu am fost naiva, Care te-a crezut, Am crezut in vorbele tale, Cand ele erau atat de amare. Cum poti rani pe cineva asa de tare? Tu nu ai suflet oare? Ai fost singura persoana, Care ai dat sens vietii mele Si care m-a facut sa ma simt eu! _______________________________ Durere… Te-am iubit… Sau poate nu? Atunci de ce ma doare, De ce simt durere, In propriul meu suflet? M-a durut… Dar nu mi-a vazut nimeni durerea... Durerea ce-mi macina gandurile, Visele si trupul. __________________________ Fericirea Fericirea se gaseste in lucrurile simple, Fericirea e la fel ca iubirea , Ea trebuie impartita cu toata lumea. Imparta fericirea cu cei care o accepta, Pentru ca va fi mereu acolo Cand vei avea nevoie de ea. ___________________________ Lacrimi de dor Imi doresc sa te simt aproape de mine Aproape ca imi prima zi. Sunt lacrimi de dor, Lacrimile ce curg pe fata mea… De tine imi amintesc. Te privesc in trecut Cu atata amagire. _________________________ Nu-ti pasa Intr-o buna zi am sperat, Ca te vei schimba si ma vei iubi din nou, Ascund in al meu suflet sentimente... De iubire sincera si neuitata. In fiecare zi si noapte, Esti mereu in sufletul meu amar, Si in mintea mea umana... Nu-ti pasa de iubirea Pe care ti-o port neincetat! _________________________ Ultima sansa Ti-am dat sansa de a ma iubi din nou, Dar tu ca un nepasator,m-ai lasat. Am asteptat o zi,o luna,un an... Dar niciodata,o iubire nu moare. Ti-am redat o ultima sansa, Ca mai presus de orice doar tu contai! | |
| Subiect: Re: ^Te Puedo Escuchar^ [Ana] Vin Aug 13, 2010 5:43 am | |
| Pentru o persoana speciala,si anume prietena mea cea mai buna Iuly care mi-a fost alaturi la bine si la rau,in momentele cele mai grele si cele mai bune,in orice clipa numai langa mine Prietenie adevarata Iuly si Ana s-au imprietenit, Si pe loc s-au indragit. Si acum sunt de nedespartit Cele mai bune prietene au devenit, Si foarte multa incredere au dobandit. Au plans,au ras,s-au intristat, Si mereu impreuna s-au distrat. Ana este minunata, Si mereu foarte dedicata. Iuly-i visatoare. Si mereu foarte vioaie. Impreuna sunt unite, Si mereu foarte fericite. ____________________ Dedic si aceasta melodie! https://www.youtube.com/watch?v=ZsQ_TyQZH10 | |
| | | Renesmée VicePresidenta
Numarul mesajelor : 10590 Data de inscriere : 25/08/2009 Varsta : 30
| | | | PerronitaMorena Presidenta
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ^Te Puedo Escuchar^ [Ana] | |
| |
| | | | ^Te Puedo Escuchar^ [Ana] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |