Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
F.C Maite Perroni World Rumania-Oficial | MPW-RO
Bienvenido en forum&fan club oficial MPW-Ro de la artista mexicana Maite Perroni.Aquí podrás encontrar las últimas noticias acerca de Maite.Eres Perronita/o?.Entra aquí! Un foro acerca de la corazón de Maite Aquí es tu lugar!
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 25/01/2010
Subiect: Important intrati. Lun Ian 25, 2010 5:52 pm
Hola bbs.
Sunt una dintre adminele forumului Addicted to Dulce Generation(ardilla-dulce.forumz.ro)vroiam să vă anunţ ca forumul şi a schimbat numele in DECLP RO(declp-rumania.forumz.ro) ,după o lungă perioadă de timp,revenim in forţă cu un concurs de revenire.Sperăm ca rămanem afilliaţi,dar după cum văd noi nu apărem la voi la afilliados,insă voi la noi da.Vrem să ştim dacă am rămas afilliaţi si dacă vreţi să participaţi la concursurile de pe forum.Pentru contact puteti să ne contactati la următoarele:
Numarul mesajelor : 17305 Data de inscriere : 19/04/2009 Varsta : 31 Localizare : En El Mundo De Los Suenos
Subiect: Re: Important intrati. Mar Ian 26, 2010 1:32 am
dede510 a scris:
Hola bbs.
Sunt una dintre adminele forumului Addicted to Dulce Generation(ardilla-dulce.forumz.ro)vroiam să vă anunţ ca forumul şi a schimbat numele in DECLP RO(declp-rumania.forumz.ro) ,după o lungă perioadă de timp,revenim in forţă cu un concurs de revenire.Sperăm ca rămanem afilliaţi,dar după cum văd noi nu apărem la voi la afilliados,insă voi la noi da.Vrem să ştim dacă am rămas afilliaţi si dacă vreţi să participaţi la concursurile de pe forum.Pentru contact puteti să ne contactati la următoarele:
noi nu am stiut de voi...ca nu mai erati cu aceiasi adresa si forumul cu care erati atunci nu mai exista! si de aceea nu mai sunteti... dar va adaug din nou cu numele nou